Κορονοϊός στην Ελλάδα: Στο ΑΧΕΠΑ ο υπουργός Υγείας – Ο Κικίλιας δημοφιλέστερος υπουργός

603

Κορονοϊός: Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να επισκεφθεί το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Το ΑΧΕΠΑ είναι ένα από τα κέντρα αναφοράς για τον κορονοϊό και από την αρχή της επιδημίας έχει σηκώσει μεγάλο βάρος διάγνωσης και νοσηλείας των περιστατικών του κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Βασίλης Κικίλιας αυτή τη στιγμή είναι ο δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Opinion. Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία διεξήχθη από τις 23 έως τις 26 Μαρτίου, ο υπουργός Υγείας συγκεντρώνει θετικές γνώμες σε ποσοστό 61%, το υψηλότερο μεταξύ των συναδέλφων του. Ακολουθούν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, με θετικές γνώμες 58% και 54% αντίστοιχα.

Φαίνεται πως στο πρόσωπο του Βασίλη Κικίλια, οι πολίτες πιστώνουν ως θετική την προσπάθεια του υπουργείου του οποίου ηγείται, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Έτσι, για πρώτη φορά υπουργός Υγείας βρίσκεται στην πρώτη θέση των θετικών γνωμών του κοινού, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.

Πηγή