Εκλογές 2019: Υποψήφιος με την παράταξη του Καραμέρου ο δημοσιογράφος Δαμιανός Παπαχατζής

765

Δημοτικές εκλογές 2019: Με την παράταξη του Γιώργου Καραμέρου, «Ενωμένο Μαρούσι», θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου ο δημοσιογράφος Δαμιανός Παπαχατζής.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αναμετρώνται στο Μαρούσι η αλλαγή με το τέλμα, η πρόοδος με τη συντήρηση, η αντίληψη για τον Δήμο των Πολιτών με εκείνη του Δήμου κομματικού φέουδου, ο Δήμος των έργων για τη νεολαία και τον αθλητισμό με τον Δήμο της αδράνειας. Οι Μαρουσιώτες που θέλουν αλλαγή, πρόοδο, Δήμο των Πολιτών και των έργων για τη νεολαία και τον αθλητισμό συντάσσονται με τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι».

Ο Γιώργος Καραμέρος καλωσόρισε τη νέα προσθήκη στο ψηφοδέλτιό της παράταξής του, κάνοντας λόγο για έναν από τους καλύτερους αθλητικούς συντάκτες της γενιάς του. Συγκεκριμένα τόνισε: «Καλωσορίζω έναν από τους καλύτερους αθλητικούς συντάκτες της γενιάς μου και γέννημα θρέμμα Μαρουσιώτη που έχει ξεκάθαρη και δυνατή άποψη για την κοινωνία και τον αθλητισμό της πόλης και ειδικά για το μπάσκετ που έχει μεγάλη παράδοση στο Μαρούσι. Ο Δαμιανός έχει, επίσης, οικογενειακή παράδοση στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και βαθειά γνώση των προβλημάτων της γειτονιάς του, το Νέο Τέρμα. Είναι άνθρωπος που εκφράζει απόλυτα αυτό που έχουμε έως οδηγό στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας. Την Αλλαγή με νέους ανθρώπους για το Μαρούσι».

Ο Δαμιανός Παπαχατζής γεννήθηκε στο Μαρούσι στις 30 Μαρτίου 1975, την ημέρα διεξαγωγής των πρώτων δημοτικών εκλογών της μεταπολίτευσης. Στο γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» και με την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου λάτρεψε το μπάσκετ. Σπούδασε δημοσιογραφία στο «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» και από το 1994 ασχολείται επαγγελματικά με το ρεπορτάζ μπάσκετ σε ημερήσιες εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Έχει εργαστεί σε γραφεία Τύπου φορέων του μπάσκετ και διεθνών διοργανώσεων, ενώ είναι μέλος της ιδρυτικής συντακτικής ομάδας του μηνιαίου περιοδικού AllStar Basket.

Πηγή