Masterchef – Έκπληξη: Μαργαρίτης Σχοινάς και η Βεστάγκερ δοκιμάζουν τα πιάτα των παικτών!

628

Μία μεγάλη έκπληξη κρύβει το σημερινό επεισόδιο του Masterchef 4, καθώς τον ρόλο των κριτών θα παίξουν δύο προσωπικότητες από τον πολιτικό «στίβο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες θα πρέπει φτιάξουν τις δημιουργίες τους χρησιμοποιώντας προϊόντα από τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξου λοιπόν και η πρόσκληση σε δύο μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής της Ένωσης.

Ο λόγος λοιπόν για τους δύο αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και Μαργκρέτ Βεστάγκερ, που θα λειτουργήσουν ως κριτές σε μία δοκιμασία των διαγωνιζόμενων που έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος!

Στο τρέιλερ που παρουσίασε το Star, εμφανίζονται οι δύο αντιπρόεδροι της ΕΕ να δοκιμάζουν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, στα οποία κλήθηκαν να «παντρέψουν» την ελληνική με την ευρωπαϊκή κουζίνα.

Όπως φαίνεται και οι δύο έδειξαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και συνεχάρησαν τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ωστόσο νωρίτερα δεν απέφυγαν εκ νέου τις εντάσεις, κατά την διάρκεια το μαγειρέματος, λίγο πριν έρθουν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Όπως λένε οι πληροφορίες, το επεισόδιο γυρίστηκε αρκετό καιρό πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού και τεθούν σε εφαρμογή τα περιοριστικά μέτρα στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.


Πηγή