«Πόλεμος» Γεωργιάδη-Ακρίτα για το fake νοικοκυριό της Ευγενίας

610

Έντονη αντιπαράθεση με αφορμή ένα fake tweet της Ευγενίας Μανωλίδου, ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και την δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Ακρίτα θέλησε να σχολιάσει ένα tweet της συζύγου του υπουργού, στο οποίο φέρεται να έγραψε ότι η οικογένειά της πέρασε 7 ημέρες με 38 ευρώ. Η δημοσιογράφος έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση, γράφοντας πως «αν ήταν μία άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης (…) Ντροπή. Μόνον».

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε ότι πρόκειται για fake news, ζητώντας από τη δημοσιογράφο να «αφήσει τις οικογένειες έξω από τη χυδαιότητα» αυτή.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ενημέρωσε πάλι με ανάρτησή της στο Facebook ότι έσβησε την ανάρτηση για την Μανωλίδου για ήταν τρολιά.

Για το περιστατικό μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Κυριακής (26/04).

Το πρωί της Δευτέρας (27/04), η δημοσιογράφος επανήλθε, με δύο αναρτήσεις, «αφιερωμένες» μία στην κ. Μανωλίδου και μία στον κ. Γεωργιάδη, τις οποίες ονόμασε «Οφειλόμενη απάντηση νο1» και «οφειλόμενη απάντηση νο2» αντίστοιχα.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Τα πυρά όμως συνεχίστηκαν με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά στη στη «συγγνώμη» της κ. Ακρίτα.

«Δεν έχει κανένα δικαίωμα να ”επιτίθεται” σε μέλη της οικογενείας μου», αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση ο υπουργός Ανάπτυξης.

Αναφερόμενος στη «συγγνώμη» της δημοσιογράφου σχετικά με τη δημοσίευση που έκανε για την Ευγενία Μανωλίδου και ήταν ανακριβής, ο Άδωνις Γεωργιάδης της δίνει μία προσωπική συμβουλή «και ας την πετάξει» όπως επισημαίνει: «Όταν αποφασίσετε κυρία Ακρίτα να πείτε ξανά συγγνώμη, εάν το αποφασίσετε ποτέ, ας θυμάστε ότι η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από “αλλά”».

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση:

Στην ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης απάντησε επίσης μέσω των social media η κ.Ακρίτα γράφοντας: «Για λόγους αρχής, κοινοποιώ την απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη προς εμένα. Προσβλητικά ή χυδαία σχόλια θα διαγράφονται».

Δείτε την απάντηση της δημοσιογράφου:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή