Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτος σε δημοτικότητα μεταξύ των υπουργών ο Βασίλης Κικίλιας

565

Στην κορυφή της δημοτικότητας των υπουργών της κυβέρνησης βρίσκεται ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, εξαργυρώνοντας έτσι την μέχρι τώρα επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας.

Όπως αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση της Opinion Poll, ο υπουργός Υγείας συγκεντρώνει 60% θετικές απόψεις και ακολουθούν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος με 55% και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με 54%.

Οι Έλληνες πολίτες βλέποντας πως η χώρα μας έχει εμποδίσει τον κορονοϊό να φέρει τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει φέρει σε άλλες χώρες οι οποίες θρηνούν χιλιάδες νεκρούς, δείχνουν πόσο ισχυρό είναι το αποτύπωμα της Υγείας στην κοινή γνώμη.

Άλλωστε αυτό που πιστώνεται το υπουργείο Υγείας είναι και η τάχιστη ανταπόκριση του συστήματος Υγείας το οποίο παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ανταποκρίθηκε με τέτοιο τρόπο που κατέδειξε πως η σωστή διαχείριση πόρων φέρνει και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Κεραμέως, Άδωνις Γεωργιάδης και Κώστας Χατζηδάκης σχεδόν με την ίδια επίδοση του Γιώργου Γεραπετρίτη.

Πηγή