Εκλογές 2019 – Βαρουφάκης: Στην Θεσσαλονίκη με Σακοράφα, Μήτσιου, Νάνο για το ΜέΡΑ25

765

Ευρωεκλογές 2019: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών και γραμματέας του , Γιάνης Βαρουφάκης, με σκοπό να παρουσιάσει τις θέσεις του κινήματος ενόψει των ευρωεκλογών.

“Εμείς απαιτούμε ως Ευρωπαίοι πολίτες να ξέρουμε ποιο είναι το νομικό σκεπτικό σύμφωνα με το οποίο έκλεισαν οι ελληνικές τράπεζες. Οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να καταθέσουμε, από τη Δανία και τη Λιθουανία μέχρι την Πορτογαλία και από την Ιρλανδία μέσω Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας και βεβαίως την Ελλάδα, την πρόταση μας για το τι πρέπει να γίνει αύριο το πρωί και να σταματήσει η αποδόμηση της Ευρώπης, μία αποδόμηση που οδηγεί χώρες σαν τη δικιά μας σε μία ασφυξία” δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Βαρουφάκης.

Στην ατζέντα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται η οικονομία, η πολιτική και όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, όλα όσα απασχολούν την κοινωνία για την πορεία της χώρας και της Ευρώπης.

Εκτός από τον Γιάνη Βαρουφάκη θα μιλήσουν η ευρωβουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ειρήνη Μήτσιου και Κώστας Νάνος.

Πηγή