Εκλογές 2019 – Μπακογιάννης: Πότε θα ανακοινώσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

765

Δημοτικές εκλογές 2019: Τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους θα ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.

Στο επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, συμμετέχουν πάνω από 200 ονόματα, από όλες τις περιοχές της Αθήνας.

«Ο Δήμος έχει σήμερα καλούς ανθρώπους, με τους οποίους θα πρέπει να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε και πάνω στους οποίους θα πρέπει να επενδύσουμε», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις προσεχείς δημοτικές εκλογές πρόσθεσε: «Προφανώς ο εργαζόμενος και ως στέλεχος θα πρέπει να αισθανθεί ότι είναι κομμάτι της λύσης και όχι κομμάτι του προβλήματος, ότι κανείς δεν τον υποτιμά, ότι έχει το σεβασμό και βεβαίως να αισθανθεί επίσης ότι πέρα από δικαιώματα έχει και υποχρεώσεις».

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας για τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» και τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους οι οποίοι θα παρουσιαστούν σύντομα, δήλωσε: «Είναι μία συμμαχία διαφορετική. Μια συμμαχία ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που έχουνε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, που τους ενώνει όμως ένα κοινό όραμα και ένας κοινός προορισμός, να ανεβάσουν την Αθήνα ψηλά».

Πηγή