Μπογδάνος: «Χωρίς Εθνικισμό, δεν θα υπήρχε Βουλή» – Γιατί καταψήφισε την τροπολογία για Κασιδιάρη

296

Ο πρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ», Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εξήγησε από το βήμα της Βουλής γιατί καταψήφισε την τροπολογία για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, εξηγώντας ότι χωρίς τον πραγματικό εθνικισμό δεν θα μιλούσαμε τη γλώσσα που μιλάμε σήμερα στην Ελλάδα.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, εξήγησε ότι υπάρχει στοχοποίηση του εθνικισμού από την πλευρά της κυβέρνησης ενώ μεταξύ άλλων σημείωσε πως «χωρίς τον εθνικισμό η Βουλή αυτή δεν θα υπήρχε, χωρίς τον εθνικισμό δεν θα μιλούσαμε τη γλώσσα που μιλάμε». Επιπλέον, χαρακτήρισε ως «ντροπολογία» την τροπολογία που θέλει να αφήσει εκτός εκλογών το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

«Η τροπολογία, όπως και ο αντιρατσιστικός, δεν συντάχθηκαν, λοιπόν, επειδή κάποιοι αγαπούν τη Δημοκρατία, αλλά διότι κάποιοι θέλουν ανενόχλητοι να μακροημερεύουν. Τον πατριωτικό χώρο, όμως, δεν θα μπορείτε να τον καταπνίγετε για πάντα, είτε κατασκευάζοντας, είτε εξαφανίζοντας τον κάθε ακραίο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπογδάνος.

«Εμείς, ακόμα και αν πολιτικά δεν μας συμφέρει, καταψηφίζουμε την τροπολογία. Είμαστε και θα είμαστε εδώ, αμετακίνητοι επί των αρχών και επί των θέσεών μας. Διότι είμαστε η τελευταία γραμμή άμυνας. Για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ», ανέφερε κλείνοντας.

Δείτε την ομιλία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου


Πηγή