Τσίπρας για Μητσοτάκη: Δεν θα διστάσει να διαπράξει ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας

353

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στο TRT. 

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «δεν θα διστάσει να διαπράξει ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας», ενώ σημείωσε «Χωρίς να γνωρίζουμε εάν αυτή την ώρα που μιλάμε και σχεδιάζουμε στα επιτελεία μας, ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι συνδεδεμένος με το ένα αυτί να μας ακούει. Καταλαβαίνετε ότι αυτό δε θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για τους πλειστηριασμούς, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:«με τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην απειλητική εκδοχή 700.000 άνθρωποι να χάσουν το σπίτι τους. Ένα τσουνάμι πλειστηριασμών. Ό,τι είδαμε μέχρι τώρα, ήταν “παιδική ταινία” μπροστά σε αυτό που έρχεται».

«Επειδή δε θέλουμε να λέμε λόγια στον αέρα, θα ενημερώσω για την πρότασή μας και την Τράπεζα της Ελλάδος και την ΕΚΤ. Έχουμε κυβερνήσει, ξέρουμε και τις δυσκολίες αλλά και τις δυνατότητες» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Η Ελλάδα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη διαφορά στις τιμές των προϊόντων από τον παραγωγό ως τα σουπερμάρκετ. Πάνω από 300%, σύμφωνα με τη Eurostat. Ο παραγωγός δεν τα καρπώνεται, ο καταναλωτής τα πληρώνει. Πού πάνε αυτά τα κέρδη;».

Πηγή