«Αιχμές» Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν»

294

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στους κτηνοτρόφους στα Τρίκαλά

Με μια ανάρτηση στο Twitter απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου, στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην επίσκεψή του στα Τρίκαλα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση αρχικά με κτηνοτρόφους στη Φιλύρα Τρικάλων και στη συνέχεια προχώρησε σε σύσκεψη με εκπροσώπους Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων στην Καρδίτσα ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει Ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας. Στην συνάντηση με τους κτηνοτρόφους στη Φιλύρα Τρικάλων ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να ακούσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι με την αύξηση του κόστους παραγωγής και την αισχροκέρδεια, όπως και με το ιδιωτικό χρέος και τους πλειστηριασμούς, ενώ απηύθυνε και σύντομη ομιλία. «Το κόστος παραγωγής καθιστά ασύμφορο να μένουν οι άνθρωποι στην ύπαιθρο και να παράγουν – Μέτρα ασπίδα προστασίας για τους ανθρώπους της παραγωγής», είπε χαρακτηριστικά..

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε στο Twitter την επίσκεψη και τα λόγια του προέδρου της αντιπολίτευσης: «Τότε, 4/2/2013. Τώρα, 17/2/2023. “Όλα τριγύρω αλλάζουνε, κι όλα τα ίδια μένουν” (που τραγουδούσε ο Ν. Παπάζογλου, σε στίχους Μ. Ρασούλη). Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα.».


Πηγή