Κυριάκος Μητσοτάκης: Διήμερη απόδραση με την σύζυγό του στο Μέτσοβο – Πεζοπορία, ποδήλατο και επαφές για το ψηφοδέλτιο

264

Στο Μέτσοβο βρέθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα.

Η διήμερη απόδραση του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο συνδυάστηκε με πολλές βόλτες στον ορεινό όγκο για πεζοπορία και ποδήλατο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τις ευχές του για καλή Σαρακοστή με φωτογραφία από το… βουνό, στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Πρωθυπουργός στο Instagram διακρίνονται ο ίδιος και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη, να περπατάνε στα χιόνια, μέσα στο δάσος. «Χρόνια πολλά σε όλους! Καλή Σαρακοστή!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ο κ. Μητσοτάκης στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις.

Η απόδραση στο Μέτσοβο

Σύμφωνα με το epirusonline.gr, το «μενού» των επαφών του Πρωθυπουργού είχε προεκλογικό «άρωμα», αν και είδηση για την ημερομηνία των εκλογών δεν βγήκε.

Προέκυψαν, όμως, ειδήσεις που σχετίζονται με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων, όπου όλα δείχνουν, ότι η τρίτη γυναικεία υποψηφιότητα θα είναι η Αντωνία Κορτζή, αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων και μέλος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, η οποία θα πλαισιώσει την βουλευτή Μαρ. Κεφάλα και την Έλσα Εξάρχου – Κεντέρη, ολοκληρώνοντας τις τρεις θέσεις γυναικών στο ψηφοδέλτιο, δίνοντας τέλος στη φημολογία για την υποψηφιότητα της περιφερειακής συμβούλου με την παράταξη Καχριμάνη, Γιώτας Ναβρόζογλου.

Εκτός από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, τον υφ. Περιβάλλοντος Γ. Αμυρά, την βουλευτή Μαρ. Κεφάλα, τον περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη και τον δήμαρχο Μετσόβου Κων. Τζαφέα, στο Μέτσοβο βρέθηκε και ο Σπ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος θα είναι ο τέταρτος άνδρας υποψήφιος βουλευτής στα Ιωάννινα.

Όλοι μαζί απαθανατίστηκαν σε διάφορες φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το βράδυ της Κυριακής, όπως και σε βίντεο που παρουσιάζουν τον Πρωθυπουργό να επισκέπτεται καταστήματα με παραδοσιακά τυροκομικά και άλλα προϊόντα της περιοχής, αλλά και να βγάζει πολλές selfies με νέους και νέες της περιοχής.

 

Πηγή