Νέα Δημοκρατία: Η απάντηση για τους επικεφαλής ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ και οι αιχμές για Παππά

283

Τέμπη: Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της απάντησε στο θέμα που έχει ανακύψει με τους παραιτηθέντες επικεφαλής ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, ενώ άφησε αιχμές για τον τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά.

Οι επικεφαλής ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ παρότι έχουν παραιτηθεί, όπως ανέφερε στο διάγγελμά του για την τραγωδία στα Τέμπη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζουν να υπογράφουν αποφάσεις των οργανισμών. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο τομεάρχης Υποδομών και Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με τη Νέα Δημοκρατία να εκδίδει αιχμηρή ανακοίνωση σε βάρος του.

«Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει ο αμετάκλητα καταδικασμένος για παράβαση καθήκοντος κ.Παππάς, τον οποίο ο κύριος Τσίπρας κρατά στα ψηφοδέλτιά του, είναι υποδείξεις. Ας φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όσο για το θέμα με τους επικεφαλής ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως «Οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ έχουν παραιτηθεί, οι παραιτήσεις έχουν γίνει αποδεκτές και παραμένουν στη θέση τους μέχρι να οριστούν νέοι».


Πηγή