Μαρινάκης στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει ένα τόσο τραγικό δυστύχημα

269

«Θεωρώ εντελώς λάθος οποιαδήποτε προσπάθεια για οποιονδήποτε συμψηφισμό, οποιαδήποτε σύγκριση. Όταν χάνονται τόσο άδικα 57 συνάνθρωποί μας, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγγνώμη και μια υπόσχεση, όπως έγραψε προ ημερών ο Πρωθυπουργός, το ποτέ ξανά να έχει αληθινό νόημα» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης στον Realfm 97,8 και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Δεν θα μπω στη διαδικασία συγκρίσεων, τι έκανε και τι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πολύ απλά το 2019 είχαμε εκλογές και οι πολίτες ψήφισαν εμάς. Θεωρώ ότι σε πολλούς τομείς καταφέραμε αρκετά – ο κόσμος θα μας κρίνει- όμως στο συγκεκριμένο ζήτημα ακόμα και το 95% του συστήματος να είχαμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε από το 30% που ήταν, από τη στιγμή που χάθηκαν 57 συνάνθρωποί μας το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έχουμε ευθύνη. Εγώ έχω χρέος ως νέος άνθρωπος, που ως φοιτητής χρησιμοποιούσα από την Πάτρα το τρένο για να πάω στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς, στην Κομοτηνή συγκεκριμένα που σπούδαζα, που έστελνα μήνυμα στους δικούς μου ανθρώπους ότι έφτασα. Οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου είχαν αγωνία. Δεν πρέπει να κάνουμε όσα έκαναν οι προηγούμενοι» περιέγραψε.

«Λάθος ο ισχυρισμός περί ηλικίας του σταθμάρχη. Το θέμα είναι ποιος αξιολογεί κάποιον ότι μπορεί να κάνει τη σοβαρή αυτή δουλειά. Αυτός που τον αξιολογεί να ερευνηθεί και να ελεγχθεί» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εργαλειοποιήσει ένα τόσο τραγικό δυστύχημα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευθύνες για όσους είχαν την αρμοδιότητα» επεσήμανε.

«Καμία συζήτηση για χρόνο εκλογών, όταν έχουμε ακόμα κηδείες ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Ακούστε το ηχητικό:



Πηγή