Κουμουτσάκος για Καραμανλή: Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία

258

Για το εάν θα πρέπει να είναι ή όχι ο Κώστας Καραμανλής υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε στο Action24 ότι «ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις εκλογές. Ο κ. Καραμανλής έχει το δικαίωμα να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών. Κι αυτό δεν είναι αρνητικό».

Στη συνέχεια ο κ. Κουμουτσάκος πρόσθεσε ότι «εάν με ρωτάτε, τι θα έκανα εγώ; Σας λέω ότι εφόσον ήμουν συντετριμμένος, δεν θα είχα τη διάθεση, δεν θα μπορούσε συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω και να συνεισφέρω στην εκλογική προσπάθεια της παράταξης».

Η δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου έρχεται λίγο μετά από εκείνη του Θεόδωρου Ρουσόπουλου, ο οποίος είχε δηλώσει στο OPEN ότι «δεν θα σας πω τι πρέπει να κάνει. Θα σας πω ότι το 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το 2010 αλλά και η Δικαιοσύνη, εγώ είπα στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος. Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκαια και να έχει δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη».

Πηγή