Μητσοτάκης: Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι καταδικαστέα και δεν γίνεται ανεκτή από τη Δημοκρατία

259

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση σου στο Twitter ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας».

Θύμα επίθεσης από αγνώστους στην περιοχή των Εξαρχείων έπεσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση σου στο Twitter ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας».

Συγκεκριμένα στο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «Η επίθεση στον κ. Βαρουφάκη είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική Αστυνομία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΜΕΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, περικυκλώθηκε από περίπου 20 -30 άτομα και ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με τη συντονιστική του Diem25 σε εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάνης Βαρουφάκης έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος και ένα άτομο τον κλώτσησε και τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με εκδορές ενώ φέρει και κάταγμα στη ρινική χώρα και θα του τοποθετηθεί νάρθηκας. Προληπτικά θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι και αναζητούν τους δράστες. Παράλληλα, κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας μεταβαίνει στο νοσοκομείο ώστε να πάρουν κατάθεση από τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Πηγή