Ο πολιτικός κόσμος για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

256

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, σε εστιατόριο των Εξαρχείων το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη: Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία μας

«Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία μας. Προσβάλλει τους θεσμούς και τις αξίες μας, υπονομεύει τη συνύπαρξή μας. Είναι απόλυτη και καθολική η καταδίκη της επίθεσης στον Γ. Βαρουφάκη στον οποίον εύχομαι ταχεία ανάρρωση», έγραψε στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προσθέτοντας πως είναι «ευθύνη όλων μας η περιφρούρηση του πολιτικού μας πολιτισμού».

Μητσοτάκης: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Βαρουφάκη – Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας

«Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Οικονόμου: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

«Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας. Η ελληνική αστυνομία θα κάνει ό,τι απαιτείται προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Γαϊτάνης για την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη: «Στην Δημοκρατία μας δεν έχουν θέση τέτοιες βίαιες συμπεριφορές»

«Απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα» η επίθεση στον Γραμματέα του ΜέΡΑ 25, ανάρτησε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στον Βαρουφάκη: Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας

«Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει με τον νόμο της βίας πού θα κυκλοφορεί οποιοσδήποτε πολίτης».

Μάντζος – ΠΑΣΟΚ: Ο εκφασισμός της πολιτικής ζωής δεν θα περάσει

Την απερίφραστη καταδίκη του στην επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια, εξέφρασε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος.

Καραθανασόπουλος: Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

Το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ελληνική Λύση: Απόλυτα καταδικαστέα η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη

Για «παρακρατική επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη» που είναι «απόλυτα καταδικαστέα έκανε λόγο η Ελληνική Λύση.

ΜέΡΑ25: «Φασιστική Τραμπούκικη επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη»

«Φασιστική και τραμπούκικη«» χαρακτήρισε την επίθεση κατά του Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη τοΜέΡΑ 25.

Δένδιας: Η επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη προκαλεί τον αποτροπιασμό όλων μας

«Η επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη προκαλεί τον αποτροπιασμό όλων μας», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

Πηγή