Φούσκα η υπόθεση δωροδοκίας στο Άργος

796

Καταιγισμός από εξελίξεις στην υπόθεση με την φερόμενη ως δωροδοκία διοικητικής υπαλλήλου στο Άργος. Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αρχίζουν να αποδεικνύουν ότι όλη η υπόθεση αποτελεί απλώς μια φούσκα. Όπως θα δείτε και στο παραστατικό που δημοσιεύτηκε από τοπικά μέσα, ο Δήμος έδωσε εντολή για την πληρωμή του έργου ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2018 αλλά η διαδικασία «κόλλησε» εξαιτίας του γεγονότος ότι ο μαραγκός δεν είχε ασφαλιστική ενημερότητα. Το απαραίτητο έγγραφο για την πληρωμή του εκδόθηκε μόλις στις 14.2.2019 και εξαιτίας αυτού καθυστέρησε η όλη διαδικασία από πλευράς του καταγγέλλοντα, δηλαδή του κ. Σταύρου.

Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για τις κατηγορίες που προσάπτονται στην δημοτική σύμβουλο καθώς ο μαραγκός απέκρυψε σημαντικά στοιχεία για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Η υπόθεση

Ο μαραγκός που είχε αναλάβει έργο στο Δήμο Άργους – Μυκηνών συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με το μέλος του Νομικού Προσώπου και του έδωσε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, απαραίτητη προϋπόθεση για να πληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού ολόκληρο το ποσό της οφειλής, ήταν πρώτα ο ίδιος να δώσει στο μέλος του Νομικού Προσώπου ένα μέρος του ποσού μετρητοίς ως φακελάκι.

Ο καταγγέλλων πήγε στο γραφείο, έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα ενώ είχε συνδεθεί ηχητικά με τους άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Μετά την αποχώρησή του εκείνοι εισέβαλαν στο γραφείο και έκαναν τη σύλληψη της υπαλλήλου.

Πρόκειται για μια υπόθεση για την οποία συνεχώς αναφέρονται νέα στοιχεία, κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από στόμα σε στόμα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία. Πιθανόν επειδή η συγκέντρωση στοιχείων δεν έχει ολοκληρωθεί.