Επέστρεψε αμετανόητος ο Πολάκης – Συνεχίζει την επίθεση στους δημοσιογράφους

277

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από την ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία διατηρεί τον Παύλο Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος, και ο βουλευτής ξαναχτύπησε μέσω των social media, με νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων, αποδεικνύοντας ότι η «συγνώμη» που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα μέσω επιστολής, ήταν προσχηματική.

Υπενθυμίζεται ότι η άθλια ανάρτηση με την οποία είχε στοχοποιήσει ευθέως δικαστικούς, δημοσιογράφους και τραπεζικά στελέχη στις 26 Φεβρουαρίου, κάνοντας λόγο για «βαθύ κράτος» και απειλώντας πως αν δεν «καθαρίσουμε» από αυτούς «δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά», ήταν εκείνη που είχε οδηγήσει στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Τότε, ήρθε και η ρήξη με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν και απάντηση-«άδειασμα» στον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος την ίδια μέρα εξηγούσε σε συνέντευξή του τι σημαίνει για τον ΣΥΡΙΖΑ η φράση «η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς».

Ακολούθησε αναδίπλωση, επιστολή μετάνοιας στον Αλέξη Τσίπρα και τελικά «συγχωροχάρτι» από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τα γεγονότα όμως δείχνουν πως δεν μετάνιωσε για τίποτα, παρά τα εσωκομματικά προβλήματα που δημιούργησε και την θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε. Ο κ.Πολάκης έκανε ένα βήμα πίσω για να εξασφαλίσει μια θέση στα ψηφοδέλτια και όταν τα κατάφερε, επέστρεψε για να υπενθυμίσει την ερμηνεία που εκείνος δίνει στη φράση «η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς».

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του» έγραψε το βράδυ του Σαββάτου στο Twitter o Νίκος Χατζηνικολάου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εμφανίστηκε και απάντησε κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, στοχοποιώντας τον για άλλη μια φορά: «Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως “δημοσιογράφοι” και μετά τα ξαναλέμε…»

«Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση» απάντησε με την σειρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

 

Πηγή