Παύλος Πολάκης: Αμέσως μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια, άνοιξε κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη

246

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις μετάνοιας ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα και τις δεσμεύσεις του ότι θα είναι προσεκτικός, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε σε ρόλο εκδικητή απαντώντας αρχικά στον Άδωνι Γεωργιάδη

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις μετάνοιας ο Παύλος Πολάκης επανήλθε στις γνώριμες πρακτικές του και άρχισε καυγάδες και απειλές στο διαδίκτυο κατά πολιτικών του αντιπάλων, αλλά και δημοσιογράφων.

Φανερά ανακουφισμένος ο Παύλος Πολάκης αποχωρούσε από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, η οποία ομόφωνα αποφάσισε να μη τον διαγράψει τελικά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις μετάνοιας ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα και τις δεσμεύσεις του ότι θα είναι προσεκτικός, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε σε ρόλο εκδικητή απαντώντας αρχικά στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη. Είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας. Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Φτιάξε καλάθι του μπακαλιάρου και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα», απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης όμως φαίνεται ότι δεν πτοείται ούτε από τις εισαγγελική παρέμβαση για τις προγραφές δημοσιογράφων και δικαστικών και άνοιξε μέτωπο και με τον δημοσιογράφο και εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του», ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.
Twitter

«Περιμένω. Εδώ είμαι! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κάνετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε, του απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

«Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!», ήταν η αντεπίθεση του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μιλάει χρόνια με μανιφέστα και προκηρύξεις, που κρεμάει πρόσωπα ανθρώπων στον τοίχο, που στοχοποιεί τη δικαιοσύνη… Ο Πολακισμός είναι αιχμή του δόρατος του συριζαϊσμού», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Απολογία και δεσμεύσεις

Κι αυτά ήρθαν μόλις λίγες ώρες μετά την απολογία Πολάκη και την οποία τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας την εξέλαβαν ως γενναία πράξη αυτοκριτικής για τον αψύ σύντροφό τους.

Μάλιστα ο ίδιος ο βουλευτής Χανίων για να γλιτώσει τη διαγραφή του δεσμευόταν ενώπιον στον πρόεδρο του κόμματος ότι θα είναι προσεκτικός.

Η στροφή του Αλέξη Τσίπρα στο κέντρο κράτησε λίγο σχολιάζουν από το ΠΑΣΟΚ.


Πηγή