Αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Αθανασίου: «Στο κόμμα του Πολακισμού, η ντροπή χάνει το νόημά της»

218

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του  βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου, ότι… όταν ένας γονιός χάνει το παιδί του η λέξη που το χαρακτηρίζει είναι «Μητσοτάκης». Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε με μια σκληρή ανακοίνωση.

Σε αμήχανη στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα εξελίχθηκε μία αναφορά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών, στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, δίνοντας στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο και τις περιπτώσεις Γκλέτσου – Πολάκη.

Ο Νάσος Αθανασίου υποστήριξε πως απαντώντας στην αθλιότητα και την πρόκληση του άλλου, μπορεί να πέσει χαμηλά, κάνοντας όπως είπε επίδειξη με ένα παράδειγμα…που “πάγωσε το πάνελ.

Επικαλέστηκε μία ατάκα που -όπως υποστήριξε- άκουσε, λέγοντας:« Όταν ένα παιδί χάνει τον πατέρα του ή τη μάνα του, όπως στα Τέμπη λέγεται ορφανό, όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του, το 20χρονο δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις εκτός από μία: Μητσοτάκης».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε στη συνέχεια η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».


Πηγή