ΝΔ: Ψέμα και τοξικότητα ΣΥΡΙΖΑ – Η αλήθεια για το σπίτι της Τήνου

195

Τι αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, οι τέσσερις επισημάνσεις για το «σπίτι της Τήνου»

Για ψέμα και τοξικότητα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με το σπίτι του πρωθυπουργού στην Τήνο, τονίζοντας ότι για ακόμα μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η οικογένειά του βρίσκονται στο στόχαστρο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία με τα μόνιμα όπλα του, το ψέμα και την τοξικότητα, επιχειρεί μια μάταιη προσπάθεια αντιπερισπασμού μετά τις αποκαλύψεις για τη βίλα του κ. Ραγκούση.

Επανέρχεται, λοιπόν, στον μόνιμο στόχο του, τον Πρωθυπουργό και την οικογένειά του», αναφέρει η ΝΔ και συνεχίζει στην ανακοίνωσή της.

«Αυτή τη φορά η δήθεν αποκάλυψη δεν προέκυψε από τον μετρ του είδους κ. Βαξεβάνη, αλλά από τον εκκολαπτόμενο στενό συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φιλιππάκη και την εφημερίδα “Δημοκρατία”, επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα πολυπαιγμένο θέμα από το παρελθόν: το σπίτι της Τήνου».

Σ’υμφωνα με την ΝΔ h σκοπιμότητα προφανής, αλλά επειδή «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» επισημαίνονται τα εξής:

  1. Το σπίτι δεν ανήκει στον Πρωθυπουργό, αλλά στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
  2. Δεν χτίστηκε με χρήματα του ΟΕΚ για «κοινωνικούς λόγους», όπως η βίλα του κ. Ραγκούση.
  3. Το σπίτι ενοικιάζεται για μερικές ημέρες τον χρόνο.
  4. Τα έσοδα από την ενοικίαση δηλώνονται κανονικά στην εφορία και στο Πόθεν Έσχες του Πρωθυπουργού, το οποίο έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά, περισσότερες φορές από κάθε άλλου πολιτικού αρχηγού.

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι με προσπάθειες αντιπερισπασμού θα αποφύγουν τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν για τον τρόπο που χτίστηκε, αλλά και για το αν δηλώνει και πού τα εισοδήματα των 14.000 την εβδομάδα και τις πληρωμές από τις δεκάδες πλατφόρμες του εξωτερικού ο κ.Ραγκούσης, κάνουν λάθος. Η κοινωνία απαιτεί απαντήσεις και θα περιμένουμε μέχρι να δοθούν. Όσο κι αν προσπαθούν να “θολώσουν τα νερά”», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.


Πηγή