Μιθριδάτης: Η απάντηση για τα σεξιστικά σχόλια και τα νέα «καρφιά» της Νέας Δημοκρατίας

186

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί για την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ήρθαν στην επιφάνεια σεξιστικά σχόλια που έκανε στο παρελθόν. Τα πυρά της Νέας Δημοκρατίας για τον υποψήφιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Νότιο Τομέα της Αθήνας.

Η υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον Νότιο Τομέα της Αθήνας, έφερε στην επιφάνεια παλιές αναρτήσεις του καλλιτέχνη που μόνο τιμητικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Σεξιστικές αναφορές, υβρεολόγιο αλλά και κοροϊδίες προς τον Αλέξη Τσίπρα περιλαμβάνει το… μενού των όσων ανέφερε εδώ και μια δεκαετία στο Twitter ο Μιθριδάτης, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει με ένα νέο μήνυμα.

«Έχω πολλά χρόνια έκθεσης στις πλάτες μου αγαπητοί μου και ο κόσμος με έχει κρίνει ήδη. Ξέρει πως πάντοτε υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ και κάθε ανθρώπου γενικότερα. Πάντα θα είμαι κόντρα στους διαχωρισμούς, τις διακρίσεις και τις στερεοτυπίλες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιθριδάτης.

Η Νέα Δημοκρατία, που ήδη είχε «σηκώσει» το θέμα των αναρτήσεων του Μιθριδάτη, δεν άργησε να δώσει νέα απάντηση και να ρίξει τα «καρφιά» της τόσο προς τον υποψήφιο όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε δηλώσεις εκ των υστέρων από τον Μιθριδάτη. Οι αναρτήσεις του μιλούν από μόνες τους κι αναπαράγουν τις χειρότερες ομοφοβικές και σεξιστικές «στερεοτυπίλες». Ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πει κάτι ή όλα καλά;», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κόμματος.


Πηγή