Γεωργιάδης: Τι θα γινόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, αν αντί για το όνομα του Ραγκούση ήταν το δικό μου;

180

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη

Καλεσμένοι στο στούντιο του ANT1 βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν και όταν η κουβέντα πήγε στο ζήτημα του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση τα πνεύματα οξύνθηκαν με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Ραγκούση έχει εμπλακεί τελευταία σε ένα ακόμα ζήτημα. Αυτό με την Ουκρανή καθαρίστρια που εργάζονταν ανασφάλιστη στο ξενοδοχείο της πρώην συζύγου του και η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι με την εμπλοκή του Ραγκούση το πρόστιμο των 10.000 ευρώ διαγράφηκε.

Ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι “ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε διότι δεν είπα ψέματα ότι ήμουν μία τουρίστρια και ότι πήγε μετά αυτός και τακτοποίησε σβηνοντάς το, το πρόστιμο των 10.000€” θα γινόταν στην Ελλάδα χαμός από τον ΣΥΡΙΖΑ». Ο Πάνος Σκουρλέτης αντέδρασε και ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σε ανάρτησή του πως «όταν κατάλαβε τί θα έλεγα, άρχισε να με διακόπτει και να φωνάζει έτσι ώστε να μην ακουστώ. Διότι δεν θέλουν να ακούγεται η αλήθεια».

H ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη διαμάχη με τον Πάνο Σκουρλέτη

«Προσπάθησα ήρεμα και χωρίς διακοπή να εκφράσω αυτό που πιστεύω ότι είναι αληθές, τί δηλ; Ότι εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι « ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε διότι δεν είπα ψέματα ότι ήμουν μία τουρίστρια και ότι πήγε μετά αυτός και τακτοποίησε σβηνοντάς το, το πρόστιμο των 10.000€» ότι θα γινόταν στην Ελλάδα χαμός από τον Σύριζα. Θα ζητούσαν ή όχι αμέσως την παραίτηση μου ασχέτως του σε ποίου το όνομα ήταν η επιχείρηση αυτή; Ναί ή όχι; Τί πιστεύετε; Ο

Πάνος Σκουρλέτης μόλις όμως κατάλαβε τί θα έλεγα, άρχισε να με διακόπτει και να φωνάζει έτσι ώστε να μήν ακουστώ. Διότι δεν θέλουν να ακούγεται η αλήθεια. Αν αντί για Γιάννης Ραγκούσης έγραφε το δικό μου όνομα όμως δεν θα έλεγαν τίποτε άλλο. Τόσο ψεύτες και υποκριτές είναι! Αυτό να θυμάστε στην κάλπη, ψεύτες και υποκριτές»

Πηγή