Οικονόμου: Ο δρόμος που πορευόμαστε δεν τέμνεται πουθενά με το αδιέξοδο μονοπάτι του Τσίπρα

175

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Τσίπρας που έχει συνδέσει την πολιτική του διαδρομή με τον διχασμό και τον τραμπισμό α λα γκρέκα, συνεχίζει τις χυδαίες προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και την ίδια στιγμή καταγγέλλει την τοξικότητα! Καταγγέλλει δηλαδή όλα εκείνα που τον χαρακτηρίζουν με πρώτα την τοξικότητα και το ψέμα», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τονίζει: «Επειδή δεν έχει τίποτα να πει για το αύριο της πατρίδας και των πολιτών, επειδή δεν τον συμφέρει ο απολογισμός του τραγικού κυβερνητικού του έργου, επειδή υπολείπεται οικτρά σε κάθε σύγκριση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παλεύει να απομακρύνει την πολιτική συζήτηση από τα ουσιαστικά, αυτά που ενδιαφέρουν την κοινωνία, και να την προσαρμόσει στις απαιτήσεις του προσωπικού φανατικού του ακροατηρίου.

Όσο και να αγωνίζεται, η εκμηδενισμένη πολιτική του αξιοπιστία και ο απόλυτος πολακισμός που τον χαρακτηρίζει δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε μπροστά, σταθερά και δυνατά, με μοναδική μας έγνοια το πώς θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών και πώς θα αναβαθμίσουμε τη χώρα μας. Ο δρόμος που πορευόμαστε πολιτικά δεν τέμνεται πουθενά με το αδιέξοδο μονοπάτι που βαδίζει ο κ. Τσίπρας» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.


Πηγή