Τσίπρας: Ανακοίνωσε τον Νίκο Παππά ως υποψήφιο δήμαρχο με το buzzer beater επί της Φενέρ!

184

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε έναν πρωτότυπο και άκρως μπασκετικό τρόπο για να ανακοινώσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Παππά ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε την Κυριακή (9/4) στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στήριξε την επιλογή του Νίκου Παππά ως υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Με το… buzzer beater που είχε πετύχει ο διεθνής μπασκετμπολίστας πριν από 5 χρόνια επί της Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok από την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος, μετά την αναφορά «το επόμενο διάστημα θα ενθαρρύνουμε και θα συμβάλουμε να γίνει πράξη μια τέτοια εξέλιξη με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση πολιτικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων, ώστε να πετύχουμε το τρίποντο της αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας», υπάρχει η φάση του buzzer beater του Νίκου Παππά κόντρα στη Φενέρ από τη σεζόν 2017-18.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή