Αλέξης Γεωργούλης: Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας μετά το αίτημα άρσης ασυλίας

177

«Παραιτήθηκε ή αποπέμφθηκε» αναρωτιέται μεταξύ άλλων η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση της καταγγελίας σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη που τον έφερε εκτός ΣΥΡΙΖΑ. 

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, μετά την πληροφορία για αίτημα άρσης της ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη για καταγγελία που φέρεται να αφορά σε παρενόχληση.

Η Νέα Δημοκρατία αναρωτιέται «Σε τι ακριβώς αφορά η καταγγελία», «Έγινε σήμερα για πρώτη φορά;» αλλά και αν «ο κ. Γεωργούλης παραιτήθηκε όπως λέει ο ίδιος ή αποπέμφθηκε όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει: «Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Γεωργούλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι παραιτήθηκε από την ευρωομάδα και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από αίτημα για άρση της ασυλίας του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τέθηκε εκτός κόμματος ύστερα από ενημέρωση που είχαν σήμερα για καταγγελία εις βάρος του. Σε τι ακριβώς αφορά η καταγγελία; Έγινε σήμερα για πρώτη φορά; Ο κ. Γεωργούλης παραιτήθηκε όπως λέει ο ίδιος ή αποπέμφθηκε όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Επειδή, προφανώς, οι λόγοι που οδηγούν έναν ευρωβουλευτή εκτός κόμματος είναι εξαιρετικά σοβαροί, οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγή