Γεωργούλης: Τα «μαζεύει» η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χυδαιότητα για τη Χρονοπούλου

152

Σάλο προκάλεσε σειρά αναρτήσεων που έκανε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρελή – Στεφανίδη κατά της Ελένης Χρονοπούλου που κατήγγειλε βιασμό και ξυλοδαρμό από τον Αλέξη Γεωργούλη – Λίγο μετά την ανάρτησή της ανακάλεσε και με νέο tweet ζήτησε συγγνώμη  

Για «απαράδεκτη ανάρτηση» κάνει λόγο η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ζητώντας συγγνώμη για προηγούμενη ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία αναπαρήγαγε το χυδαίο πρωτοσέλιδο για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό από τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε», ανέφερε στο νέο της tweet η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο ώρα νωρίτερα, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναρτήσει χυδαίο πρωτοσέλιδο το οποίο αναφέρεται στην υπόθεση της καταγγελίας της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, το οποίο μάλιστα συνόδευσε με το σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι»

Η ίδια αναγκάστηκε να διαγράψει λίγη ώρα αργότερα την ανάρτησή της, όμως τα… πειστήρια είχαν μείνει καθώς αρκετοί χρήστες φρόντισαν να κρατήσουν print screen από την ανάρτησή της.

Οργή ΠΑΣΟΚ για την ανάρτηση

Η ανάρτηση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση τόσο των χρηστών του μέσου, όσο και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ την αποπομπή της. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αναφέρει σε δήλωσή του:

«Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό».

Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν»».

Ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σημείωσε από την πλευρά του, ταγκάροντας τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο τον Αλέξη Τσίπρα και την Πόπη Τσαπανίδου: «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή».


Πηγή