ΝΔ: «Αντί για μαθήματα ηθικής ο ΣΥΡΙΖΑ, ας ασχοληθεί με τα στελέχη του»

158

Ανακοίνωση της ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη και τις αναρτήσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Αντί να κάνει μαθήματα ηθικής ο ΣΥΡΙΖΑ, ας ασχοληθεί με τα στελέχη του», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή αναρτήσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο Αλέξης Τσίπρας, οι παλιοί και όψιμοι σύντροφοί του δεν έχουν μάθει τίποτα για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια η τοξικότητά τους. Παραμένουν αμετανόητοι, τυφλά φανατισμένοι και αδιόρθωτα χυδαίοι. Γι’ αυτό και στις 21 Μαΐου οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποδείξουν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που αρνείται να αποδεχτεί: ότι ο Πολακισμός και οι πολιτικοί του προστάτες ανήκουν στις μαύρες σελίδες του παρελθόντος.

Αντί να κάνει μαθήματα ηθικής ο ΣΥΡΙΖΑ, ας ασχοληθεί με τα στελέχη του και υποψήφιους βουλευτές του, που συνεχίζουν να σχετικοποιούν τις βαρύτατες καταγγελίες με βάση το φρόνημα του θύτη και όχι με κριτήριο την πράξη και τις συνέπειές της στο θύμα. Με όλη τη συμπεριφορά τους στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι δεν έμαθαν τίποτα, ούτε όταν είδαν τη λάσπη που εκτόξευαν, πολιτικοποιώντας ποινικές υποθέσεις και ταυτίζοντας με αυτές μια παράταξη, να τους γυρίζει μπούμερανγκ. Συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο της λάσπης και της χυδαιότητας. Θα πορευτούν μόνοι τους. Οι πολίτες κρίνουν και συγκρίνουν».


Πηγή