Παραίτηση Λοΐζου: Οργισμένη Έλενα Ακρίτα για τις επιθέσεις στην Χαρούλα Αλεξίου!

720

Η υπόθεση της παραίτησης της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολιτικό «πυρετό» που πλέον εξαπλώνεται και στον καλλιτεχνικό κόσμο!

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με την παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανεβάσει το πολιτικό «θερμόμετρο» στα ύψη.

Χαμός με την Λοΐζου!
Από την Παρασκευή, 22.03.2019, όταν η Μυρσίνη Λοΐζου παραιτήθηκε από την «κούρσα» των ευρωεκλογών με αφορμή την υπόθεση της σύνταξης της μητέρας της, που συνέχιζε να εισπράττει παράνομα για 5,5 χρόνια μετά τον θάνατό της, η αντιπολίτευση δεν σταματά να «πυροβολεί» την κυβέρνηση.

Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ… ξέθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου κι έδειξαν πως δεν προτίθενται να αφήσουν αυτή την ευκαιρία -γιατί τέτοια είναι μετά το επικοινωνιακό φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ- να πάει χαμένη.

 

Την ίδια ώρα, ωστόσο, ο «πόλεμος» μεταφέρεται και στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Αφορμή η κατάθεση που είχε δώσει η σπουδαία καλλιτέχνις, Χαρούλα Αλεξίου, υπέρ της Μυρσίνης Λοΐζου για την υπόθεση αυτή.

Τα όσα είχε πει τότε η Χαρούλα Αλεξίου ήρθαν ξανά στο προσκήνιο, όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr και από τότε… χαμός, αφού στα social media υπήρξαν πολλά επικριτικά σχόλια για την «ασπίδα» της Χαρούλας Αλεξίου στην Μυρσίνη Λοΐζου.

Υπενθυμίζεται εδώ πως η κα Αλεξίου είχε πει στην κατάθεσή της:

«Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν«.