Αλέξης Τσίπρας: «Σούπα το debate»

98

Μέσα από το αυτοκίνητό του ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «σούπα» το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών

Το δικό του μήνυμα για το ντιμπέιτ έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μέσα από τον λογαριασμό του στο TikTok.

Μέσα από το αυτοκίνητό του ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε «σούπα» το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών και εκτίμησε ότι έδωσε είδηση, με αφορμή το θέμα των υποκλοπών.

Το TikTok του Αλέξη Τσίπρα

«Πώς σας φάνηκε το debate; Σούπα ε; Σούπα-ξεσούπα, την είδηση την έβγαλε. Στην πρώτη ζόρικη ερώτηση, τρικυμία στην άμυνα. Όσα δεν μαρτυρούσε εννέα μήνες, τα μαρτύρησε όλα. Σκάνδαλο οι υποκλοπές, χωρίς εθνικό λόγο οι παρακολουθήσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ξαναγίνει debate», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Εχθές, μία ημέρα μετά το debate, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δήλωσή του στην Κουμουνδούρου αναφέρθηκε στο ίδιο ζήτημα σχολιάζοντας ότι «ο ο κ. Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις».

«Αν όμως δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις, πώς ο ίδιος επικαλέστηκε εθνικό απόρρητο προκειμένου να συγκαλύψει την αλήθεια στην εξεταστική επιτροπή; Και γιατί η κ. Βλάχου που χωρίς κανέναν εθνικό λόγο παρανόμως υπέγραφε εισαγγελέας της ΕΥΠ τις παράνομες αυτές τις παρακολουθήσεις γιατί παραμένει ακόμα στη θέση της; Και γιατί 9 μήνες μετά η δικαιοσύνη δεν έχει αποδώσει καμία ευθύνη καμία κατηγορία σε κανέναν;», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων.


Πηγή