Ζαχαράκη: Οι Έλληνες πολίτες έχουν κουραστεί από τα εναλλασσόμενα σενάρια και τα πολιτικά παιχνίδια

90

Η Σοφία Ζαχαράκη σχολίασε την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Κυβέρνηση ειδικού σκοπού – «Οι Έλληνες πολίτες έχουν κουραστεί από τα εναλλασσόμενα σενάρια και τα πολιτικά παιχνίδια – Απόλυτη η απόσταση του ΣΥΡΙΖΑ με την πραγματικότητα»

Την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Κυβέρνηση ειδικού σκοπού, σχολίασε η Υφυπουργός Τουρισμού, υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Η κα. Ζαχαράκη τόνισε ότι «ο κόσμος, πλέον, έχει κουραστεί -η αλήθεια είναι- μετά από πολλαπλά σενάρια, τα οποία εναλλάσσονται. Γιατί, θυμίζω ότι πήγαμε από την προοδευτική διακυβέρνηση, στην κυβέρνηση ηττημένων, στην κυβέρνηση τώρα ειδικού σκοπού, περάσαμε και από την κυβέρνηση ανοχής, γιατί έπρεπε να συμπληρωθεί το καρέ. Και πραγματικά αναρωτιέμαι αυτοί, οι οποίοι παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες, γιατί θέλουν να έχουν μια άποψη προσωπική για το μέλλον τους και δεν πρέπει να παίζουμε με αυτό, τι λένε».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πως μπορούν να εμπιστευθούν μια κατάσταση, η οποία έχει τόσο επαμφοτερίζουσα στάση; Και εδώ επαναλαμβάνω δεν μιλάμε για ένα στοίχημα προσωπικών επιδιώξεων και βλέψεων, αλλά μιλάμε για τη ζωή μας. Άρα, οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν άλλο ούτε τα λογοπαίγνια ούτε τα πολιτικά παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το αν είναι παιχνίδι μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα συστήσει προανακριτική επιτροπή για το θέμα των υποκλοπών, η κα. Ζαχαράκη απάντησε ότι «αμέσως αναιρείται από τον δυνάμει συγκυβερνήτη του, ο οποίος λέει εξεταστική επιτροπή. Ενώ το ίδιο το θέμα από την Κυβέρνηση πέρυσι το καλοκαίρι, έχει προχωρήσει πάρα πολύ ως προς τις νομοθετικές ρυθμίσεις που μας φέρνουν πρώτους στην Ευρώπη για να επιλύσουμε αυτό, το οποίο είναι το επίδικο. Τι είναι; Το θέμα των επισυνδέσεων, των παράτυπων λογισμικών, το ζήτημα της καλής λειτουργίας της ΕΥΠ, γιατί πρέπει να συζητάμε για το μέλλον της χώρας».

Εν συνεχεία, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό, το οποίο αξιολογώ ως καίριο σε όλη την κουβέντα είναι η απόλυτη απόσταση του ΣΥΡΙΖΑ από την πραγματικότητα. Κοιτάξτε, λίγο τις δημοσκοπήσεις και τις συζητήσεις με τους πολίτες. Ξέρετε, τι βάζουν σαν θέμα; Ανησυχούν για την οικονομία, για το μέλλον των παιδιών τους, ανησυχούν για την εργασία. Κανείς δεν μιλά αυτήν την στιγμή ούτε για συγκυβερνήσεις, οι οποίες είναι έωλες, αλλά κυρίως για ένα έωλο μέλλον».

«Καθαρό αποτέλεσμα την 21η Μαΐου με Κυριάκο Μητσοτάκη και Νέα Δημοκρατία και ξέροντας ακριβώς τι ψηφίζουμε. Δεν μας βγαίνει μέσα από πολιτική κωλοτούμπα κάτι άλλο από αυτό, το οποίο ψηφίζουμε», κατέληξε χαρακτηριστικά.


Πηγή