ΠΑΣΟΚ για Καστανίδη: Τίποτε το προσωπικό, μόνος στόχος η ενίσχυσή μας

77

Εκλογές 2023: «Δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό κατά του κ. Καστανίδη», αναφέρουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη και κάνουν λόγο για απόφαση «συμβολισμού» που στοχεύει αποκλειστικά σε καλύτερες επιδόσεις στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη.

Να ρίξει τους τόνους επιχειρεί η Χαριλάου Τρικούπη μετά τη δυσφορία που εξέφρασε ο Χάρης Καστανίδης για την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει τη βουλευτική έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης. «Δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό κατά του κ. Καστανίδη», αναφέρουν και κάνουν λόγο για απόφαση «συμβολισμού» που στοχεύει αποκλειστικά σε καλύτερες επιδόσεις στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη.

Οι ίδιες πηγές της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι κανείς δεν θα είναι βουλευτής από την προσεχή Δευτέρα, οπότε θα διαλυθεί εκ νέου η Βουλή, και πως η απόφαση Ανδρουλάκη «δεν είναι τροχιοδεικτική για το μέλλον, καθώς δεν είναι καν σίγουρο αν θα επιλέξει την ίδια έδρα».

Οι πηγές της Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι η κίνηση με την Α’ Θεσσαλονίκης εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό που αποσκοπεί στην ενίσχυση του κόμματος στην Κεντρική Μακεδονία.


Πηγή