Σκέρτσος: Ο Ανδρουλάκης απέδειξε ότι θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ

63

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, χρησιμοποιεί την ίδια ρητορική με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του «όχι σε όλα και ναι στο τίποτα», ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την τελευταία ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ- για να υπάρξει κυβέρνηση. Όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κλείνοντας, τόνισε ότι: «Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά».


Πηγή