Μητσοτάκης: Στις 25 Ιουνίου κρίνεται ποιος θα είναι πρωθυπουργός, όχι ποιος θα είναι αντιπολίτευση

61

Νέο μήνυμα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις δεύτερες εκλογές έστειλε από τις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά, και συγκεκριμένα στις Βρύσες Αποκορώνου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη και μιλώντας σε συντοπίτες του Χανιώτες αναφέρθηκε κυρίως στην πορεία ανάπτυξης της χώρας από το 2019 και έπειτα, ζητώντας ξανά να προκύψει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση από την κάλπη στις δεύτερες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως το στοίχημα στα Χανιά είναι να καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να εκλέξει τέσσερις βουλευτές, εξηγώντας πως το αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο. «Θα είχαμε αυτοδυναμία αν δεν υπήρχε η νάρκη της απλής αναλογικής, θα την απενεργοποιήσουμε και θα επανεκλεγούμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο ΒΟΑΚ θα είναι σε όλη την Κρήτη, γι’ αυτό και ξεκίνησα την περιοδεία μου από τη Σητεία και θα φταστώ στο Καστέλι», σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως πολλά από τα έργα στην Κρήτη αποτελούσαν πόθο και του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή, έγινε δεκτός και με μαντινάδες. Μεταξύ άλλων, τραγούδησαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη «Από τη Σητεία ως τα Χανιά όλη η Κρήτη αξίζει και ο ψηλός από ψηλά τη βλέπει και δακρύζει. Βλέπει τον Κυριάκο, βλέπει και την Ντόρα πώς άλλαξαν το χρώμα της και είναι γαλάζια τώρα».

Ακολούθησε επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον Πλατανιά Χανίων, όπου και πάλι είχε συζητήσεις με τους πολίτες. Στον κ. Μητσοτάκη προσφέρθηκαν κρητικά εδέσματα και τσικουδιά, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας στις δεύτερες εκλογές είναι να πάρει τέσσερις έδρες στα Χανιά, τονίζοντας πως μεγαλύτερο κίνητρο από όλους έχει ο Βασίλης Διγαλάκης.


Πηγή