ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστική δήλωση απαξίωσης Γεωργιάδη για την προστασία της πρώτης κατοικίας

64

«Είναι τέτοια η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες της έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Σε μια σοκαριστική δήλωση απαξίωσης για το μέλλον εκατοντάδων χιλιάδων δανειοληπτών προχώρησε χθες βράδυ ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης», όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, σχετικά με το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Χαρακτήρισε την συζήτηση για την προστασία της πρώτης κατοικίας «ντεμοντέ». Και υπέδειξε στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να μην ασχολείται με το θέμα γιατί η ΝΔ κέρδισε στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Είναι τέτοια η αλαζονεία της ΝΔ που νομίζει ότι οι πολίτες της έδωσαν λευκή επιταγή για να βγάλει τις πρώτες κατοικίες τους στο σφυρί.

Γι’ αυτό άλλωστε και στο πρόγραμμα της ΝΔ δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο ιδιωτικό χρέος. Γιατί το σχέδιο της είναι να πάρει λευκή επιταγή για τσουνάμι πλειστηριασμών χωρίς να δώσει λογαριασμό.

Όσο κι αν θέλει ο κ. Γεωργιάδης να μην μιλάμε, τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν εδώ, απαιτούν δίκαιες λύσεις και δεν είναι καθόλου «ντεμοντέ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απευθύνεται στους πολίτες με το σχέδιο του για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης, με υποχρεωτικότητα ρύθμισης και δυνατότητα δικαστικής προσφυγής.»


Πηγή