Κικίλιας: «Μεταρρυθμίσεις και στήριξη της κοινωνίας αποτελούν τον δρόμο της Νέας Δημοκρατίας»

54

«Οι πολίτες επιβράβευσαν την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στο συγκριτικό πλεονέκτημα της διακυβέρνησης κατά την τελευταία τετραετία έναντι εκείνης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την περίοδο 2015 – 2019, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου.

Όπως τόνισε, «οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να κρίνουν και να συγκρίνουν δύο κυβερνήσεις και δύο Πρωθυπουργούς και τελικά την 21η Μαΐου να εμπιστευθούν τη Νέα Δημοκρατία, επιβραβεύοντας την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είχε απτά αποτελέσματα: Αύξηση μισθών, συντάξεων ύστερα από πάρα πολλά χρόνια, μείωση 50 φόρων και εισφορών, στήριξη της ελληνικής κοινωνίας εν μέσω παγκόσμιων και ανυπέρβλητων κρίσεων και υλοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων.

«Με κοινωνική ευαισθησία, σταθήκαμε δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες και κυρίως, όσους δεν έχουν ή δεν μπορούν, για αυτό μας στήριξε και μας εμπιστεύθηκε ο ελληνικός λαός στις πρώτες εκλογές και σε αυτό προσβλέπουμε και στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Η αποτελεσματική διαχείριση όλων των κρίσεων, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις που ήλθαν και με την αναπτυξιακή “τροχιά” της χώρας, αλλά και η στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας που γνώρισε καλύτερες ημέρες με την κυβέρνησή μας, αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ», τόνισε ο κ. Κικίλιας.


Πηγή