Κωστής Χατζηδάκης: Ξεκινήσαμε τη δουλειά στο ΥΠΟΙΚ, είμαστε αισιόδοξοι

41

Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών – Τι δήλωσε μετά την σύσκεψη ο νέος υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης

Σε δήλωση προχώτησε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, μετά την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ξεκινήσαμε στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών τη δουλειά! Και είμαστε αισιόδοξοι. Αισιόδοξοι διότι, πρώτον, πατάμε στα γερά θεμέλια που μπήκαν την περασμένη τετραετία. Δεύτερον, διότι έχουμε ένα πολύ θετικό εκλογικό αποτέλεσμα για τη χώρα και για την οικονομία της Ελλάδας. Ένα αποτέλεσμα το οποίο στέλνει ένα μήνυμα εμπιστοσύνης, ελπίδας και προοπτικής για την ελληνική οικονομία.

Και ταυτοχρόνως συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το πλαίσιο του πρώτου νομοσχεδίου που θα καταθέσει το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στη Βουλή και το οποίο θα αφορά στην εκπλήρωση των βασικών δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας πριν τις εκλογές. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε μια απάντηση σε όσους αμφισβητούσαν την αξιοπιστία των υποσχέσεών μας και μένουμε και πάλι πιστοί στο δρόμο που είχαμε ανοίξει. Λέμε λίγα και τα κάνουμε όλα!».

Πηγή