Γεροβασίλη: Να ταιριάξουμε το μπόι μας με τον ίσκιο μας – Τι θα κάνει αν ο Τσίπρας ιδρύσει κόμμα

47

Τι απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη για την άρνησή της να αναλάβει την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Θα είναι μια σύνθετη περίοδος εξαιτίας αυτών που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία και τον ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας με τη δυνατότερη φωνή που μπορούμε να αρθρώνουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και να διαφυλάξουμε την αδιατάραχτη λειτουργία του Κοινοβουλίου σε αυτή την κρίσιμη περίοδο» είπε προσερχόμενη στη Βουλή για την ορκωμοσία των βουλευτών, η Όλγα Γεροβασίλη.

Όσον αφορά την άρνησή της να αναλάβει την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι σε μία τόσο κρίσιμη και σύνθετη περίοδο η διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνε με την καλύτερη, δυνατότερη εκπροσώπηση από όλες τις θέσεις. Απαιτείται συνοχή. «Ο ρόλος του αντιπροέδρου της Βουλής επίσης θα είναι κρίσιμος. Είμαι παρούσα» σημείωσε και πρόσθεσε: Μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει ο καθένας μας να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν έργο.

Σε ερώτηση σε περίπτωση κάνει νέο πολιτικό βήμα ο Αλέξης Τσίπρας και αν θα ακολουθήσει, η κα Γεροβασίλη χαμογέλασε με νόημα και είπε θα τα δούμε όλα αυτά.


Πηγή