Στίγκας: «Δεν είμαστε συνεχιστές κανενός κόμματος»

82

«Οι Σπαρτιάτες είναι βαθιά δημοκράτες», σύμφωνα με τον επικεφαλής του κόμματος.

Ο Βασίλης Στίγκας επιχείρησε να αποτινάξει την «ταμπέλα» της Χρυσής Αυγής, ισχυριζόμενος, μάλιστα, ότι είναι κάθετα αντίθετος απέναντι στον ναζισμό και τον φασισμό, υποστηρίζοντας ότι οι Σπαρτιάτες δεν είναι συνεχιστές άλλου κόμματος.

«Βαθιά δημοκράτες»

Σύμφωνα με τον κ. Στίγκα, οι Σπαρτιάτες είναι βαθιά δημοκράτες. Τόνισε ότι αντί η Βουλή να τους καλωσορίσει, τους χαρακτήρισε ως «φασίστες» και «ναζιστές». «Έχουμε μπερδευτεί, δεν ξέρουμε τι είναι Δημοκρατία. Να λες ότι θα σκίσεις τα μνημόνια και να κάνεις το αντίθετο.

Να υπογράφεις το ξεπούλημα της χώρας σου, αυτό είναι δημοκρατία. Να χρωστάει 300 εκατ. ευρώ και να αλλάζει ΑΦΜ», αναρωτήθηκε σχετικά. Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση να νομοθετήσει σεισάχθεια των χρεών, κατάργηση των πλειστηριασμών και να λάβει μέτρα υπέρ των δανειοληπτών.

Τέλος, αναφορικά με τα εθνικά θέματα, τάχθηκε υπέρ της ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ με την Κύπρο, της επέκτασης χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, τόνισε ότι δεν πρέπει να προχωρήσει η προσφυγή στη Χάγη και να στηριχθεί η μειονότητα στην Αλβανία.


Πηγή