Νατσιός: «Η υπογεννητικότητα είναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή της χώρας μας»

46

«Η πατρίδα μας χρειάζεται παιδιά και παιδεία», υποστήριξε ο επικεφαλής της «Νίκης».

Ο Δημήτρης Νατσιός ισχυρίσθηκε ότι «η υπογεννητικότητα αποτελεί τη μεγαλύτερη εθνική απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα», μιλώντας από τη Βουλή, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Θα εργασθούμε για την ενότητα του λαού», τόνισε αρχικά ο κ. Νατσιός, τονίζοντας πως σύνθημα της «Νίκης» είναι πως «η πατρίδα μας χρειάζεται παιδιά και παιδεία» και στόχος της, το δημογραφικό πρόβλημα, τονίζοντας ότι «η υπογεννητικότητα είναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα».

«Στην τελευταία τριετία, καταγράφηκαν τα θλιβερότερα εθνικά ρεκόρ. Με τις λιγότερες γεννήσεις και τους περισσότερους θανάτους στην πατρίδα μας, εδώ και 90 χρόνια», ανέφερε και προσέθεσε πως «η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία χώρα γερόντων, γιατί παύει να εκτιμά το θεόσδοτο δώρο της ζωής».

Ακόμη, υποστήριξε ότι «έχουμε ακούσει κυβερνητικά στελέχη να υποστηρίζουν ευθέως την πολυπολιτισμικότητα, βλέπουμε τα παιδιά μας να αντιμετωπίζονται ως τεκμήριο και όχι ως αιτία φοροελάφρυσνης». Ο Νατσιός δεν παρέλειψε κάνει μία έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων, καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι το αντικείμενο του νεοσύστατου Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

«Ποιο θα είναι το αντικείμενο του ειδικού, αυτού, Υπουργείου, θα αναλάβει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα, θα προστατέψει σύμφωνα με την παράδοση και τις επιταγές της εκκλησίας μας, το απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη ζωή που έχει “εξ άκρας συλλήψεως” το αγέννητο παιδί;».

Σχετικά με την Παιδεία, σημείωσε πως «40 σχολεία έκλεισαν στην Ήπειρο» και ότι θέση της «Νίκης» είναι το άνοιγμα σχολείων, ακόμα και σε γωνιές τις Ελλάδας με μόνο τρία παιδιά. «Πρότασή μας είναι η άμεση μονιμοποίηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών», είπε. Επίσης, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της, διότι προεκλογικά δεν ανέφερε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης αλλά και καταπάτηση του Συντάγματος.


Πηγή