Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του Χρήστου Μουλά

43

Σε λίγους μήνες o 34χρονος Χρήστος Μουλάς θα γινόταν πατέρας, καθώς η σύζυγός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του άτυχου κυβερνήτη Χρήστου Μουλά που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο Canadair που έπεσε στη Κάρυστο.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοίνωσε ότι η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του άτυχου κυβερνήτη, με την πολιτεία να είναι δίπλα του.

Σε λίγους μήνες o 34χρονος Χρήστος Μουλάς θα γινόταν πατέρας, καθώς η σύζυγός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο Χρήστος Μουλάς θα κηδευτεί την προσεχή Παρασκευή 28 Ιουλίου, στο Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων. Πρόκειται για το χωριό στο οποίο πέρασε τα παιδικά του χρόνια και στο οποίο βρίσκεται το πατρικό του σπίτι και η οικογενειακή επιχείρηση.

Το τελευταίο αντίο στον πιλότο θα πουν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του από την Πολεμική αεροπορία και πολίτες, στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου, την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί.

Συγκλονίζει ο ξάδερφος του Σμηναγού Χρήστου Μουλά

Ο ξάδερφος του κυβερνήτη του αεροσκάφους, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, Γιώργος Κορνελάκης, συγκλόνισε με την ανάρτησή του για το αδικοχαμένο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες με το μυαλό σου, την καλοσύνη σου, την σπιρτάδα σου να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου, όλοι μας έχουμε τεράστια ανάγκη τέτοιας ανθρωπιάς και τέτοιας ενέργειας στις ζωές μας!!!
Ξάδερφε Xristos Moulas θα σε θυμάμαι πάντα!!!
Ήρωας που έπεσε στο καθήκον για την πατρίδα!!! Σ αγαπώ !!!!».


Πηγή