Καμία επαφή του Μαξίμου με τον Πατούλη – «Κλείδωσε» ο Χαρδαλιάς για την Περιφέρεια Αττικής

100

Στον «πάγο» βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ της κυβέρνησης και του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ενώ το Μαξίμου προκρίνει τη λύση του Νίκου Χαρδαλιά για την υποψηφιότητα της ίδιας θέσης.

Όπως έχει γίνει σαφές σε όλους τους τόνους, το ζεϊμπέκικο του Πατούλη σε εκδήλωση στο Ζάππειο, κι ενώ η χώρα ζούσε τις δραματικές στιγμές της Νέας Αγχιάλου και θρηνούσε και για την απώλεια των δύο πιλότων του καναντέρ που επιχειρούσαν, ήταν τελικά η αφορμή και όχι η πρωτογενής αιτία που οδήγησε σε αυτή τη φαινομενική ρήξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ενοχλημένος με τον Γιώργο Πατουλη και από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έδωσε το παρών στις τελευταίες πυρκαγιές της Αττικής αλλά και πώς διαχειρίστηκε τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, πέρα από τις φωτιές και οι χιονοπτώσεις.

Όπως φαίνεται, για αυτούς τους λόγους, η «συγγνώμη» του Γιώργου Πατούλη δεν είναι αρκετή, καθώς ο λόγος της ρήξης είναι πολυδιάστατος. Το ζεϊμπέκικο έτσι ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Μάλιστα, χθες πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ωστόσο ο ίδιος το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος για την ίδια θέση, στη δημαρχία της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται πλέον στο όνομα του Νίκου Χαρδαλιά, υφυπουργού Έθνικης Άμυνας και με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ήταν δήμαρχος Βύρωνα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει άμεσα τις αποφάσεις.


Πηγή