Εκλογές 2019 – Σπυράκη: Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει Παπαδημάτο και Φαρμάκη στην Πάτρα

724

Δημοτικές εκλογές 2019 – Περιφερειακές εκλογές 2019: H ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη κλείνει τον κύκλο της φιλολογίας σχετικά με το αν έχει δοθεί στήριξη από τό κόμμα της Ν.Δ. για τον δήμο της Πάτρας.

«Νεκτάριος Φαρμάκης και Νίκος Παπαδημάτος. Οι τρίτες κάλπες που θα έχουμε φέτος θα είναι οι αυτοδιοικητικές. Ποιος είναι ο στόχος της ΝΔ και πως «μεταφράζεται» αυτός ο στόχος σε σχέση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά και τον Δήμο της Πάτρας» ήταν η ερώτηση της εφημερίδας και η απάντηση της κ. Σπυράκη ήταν παραπάνω από σαφής:

«Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να μην πάει καμία Περιφέρεια σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες στελέχη που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Και στους τρεις μεγάλους δήμους, να εκλεγούν στελέχη που πρόσκεινται και υποστηρίζονται από την Παράταξή μας. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζουμε τον Νεκτάριο Φαρμάκη, έναν νέο άνθρωπο που είναι περήφανος για τον τόπο του και μπορεί να εμπνεύσει και να φέρει την πολιτική αλλαγή. Ο Νίκος Παπαδημάτος είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον δήμο Πατρέων, που μπορεί να αλλάξει την πόλη με τη συνεργασία της περιφέρειας και της κυβέρνησης που έρχεται» είπε η κ. Σπυράκη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Γνώμη» .

Πηγή