Δήλωση «βόμβα» της Δήμητρας Λιάνη για τον Ανδρέα Παπανδρέου

774

«Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του».

Την έντονη ενόχλησή της που δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, εξέφρασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

Μιλώντας σε εκπομπή του Alpha, η κ. Λιάνη Παπανδρέου καταφέρθηκε – ξανά – κατά της Φώφης Γεννηματά, εκφράζοντας την ενόχλησή της που δεν ήταν προσκεκλημένη και τόνισε: «Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του (σ.σ. Ανδρέα Παπανδρέου)».

«Οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ θέλουν την εξόντωσή μου», σημείωσε, ακόμη αναφερόμενη στην καταδικαστική απόφαση της προηγούμενης εβδομάδας για χρέη στην εφορία. Υπάρχει εντολή «να τελειώσετε τη Λιάνη», ισχυρίστηκε.

Παράλληλα, μίλησε για τις στιγμές που έζησε δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και το πώς ένιωσε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια της.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών η κ. Λιάνη Παπανδρέου είχε κατηγορήσει την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για πολιτική εκμετάλλευση του Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας πως η κ. Γεννηματά παραποιεί την πολιτική του παρακαταθήκη.

«Θλιβερή η Φώφη Γεννηματά, άκουσα τον θρασύ σας λόγο πολιτικής εκμετάλλευσης του Ανδρέα Παπανδρέου, ούτε κληρονόμοι είσαστε..ούτε άξιοι συνεχιστές του..Τον προδώσατε σε όλα με το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, παραβλέψατε την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονίας παραποιώντας την πολιτική του παρακαταθήκη…Λυπάμαι!!», είχε γράψει στο Facebook.