ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελακης στα χνάρια του Πολάκη

82

«Εγώ γουστάρω» να ξεδοντιάσει δικαστικούς και δημοσιογράφους, ανέφερε σε προεκλογική συγκέντρωση ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στη διχαστική και εμπρηστική γραμμή και ρητορική του κύριου υποστηρικτή του Παύλου Πολάκη, η οποία έχει αποδικαστεί και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, κινείται ο Στέφανος Κασσελάκης, βάζοντας ευθέως στο στόχαστρο δικαστικούς και δημοσιογράφους, λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα των εσωκομματικών καλπών.

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης και στην επισήμανση συγκεντρωμένου πως αν καταφέρει να ξεδοντιάσει αυτό το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων, τότε θα πάει μπροστά η χώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς να διστάσει απάντησε: «Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή».

Μια δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Αντίστοιχες φραστικές απειλές έχει εκτοξεύσει στο παρελθόν και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έσπευσε χθες να υποστηρίξει τον Στέφανο Κασσελακή και να αποκρούσει τις αιχμές που δέχθηκε για την επίσκεψή του στη Μακρόνησο από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα απάντησε ο Παύλος Πολάκης στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στα όσα σχόλια που έκανε για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Μακρόνησο, καθιστώντας ξεκάθαρο πως η εσωκομματική σύγκρουση θα χτυπήσει «κόκκινο» μέχρι και την εκλογή του νέου αρχηγού, χωρίς κανένας να είναι σε θέση να πει με σιγουριά τι θα συμβεί στην Κουμουνδούρου στο εγγύς μέλλον.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Newsbomb.gr, η επιλογή του εξ Αμερικής υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφτεί τη Μακρόνησο και να τη χρησιμοποιήσει ως προεκλογικό φόντο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στην ευρύτερη Αριστερά.


Πηγή