Αχτσιόγλου: «Προβοκάτσιες τέλος – Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους»

37

Η Εφη Αχτσιόγλου, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη εσωκομματική μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα.

Η Έφη Αχτσιόγλου Μιλώντας στην «ΕΦΣΥΝ» ανέφερε «προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους από τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Με αυτή τη δήλωση στην efsyn.gr, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου, απαντά στα δημοσιεύματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τα οποία ήταν η υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Τα ίδια δημοσιεύματα διακινούνται από χθες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας 1voice.gr, το οποίο έφερε τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε», υποστήριζε πως η κ. Αχτσιογλου εφέρετο να έχει στείλει γραπτό μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας του να παραιτηθεί.


Πηγή