ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καραμέρος ζητά από την Αχτσιόγλου να μην γίνει δεύτερος γύρος μετά το προβάδισμα Κασσελάκη

91

ΣΥΡΙΖΑ: Ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Καραμέρος, υποστήριξε πως δεν πρέπει να γίνει δεύτερος γύρος στις εσωκομματικές εκλογές.

Μια εντελώς διαφορετική άποψη εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm, αναρωτήθηκε αν «Είναι αναγκαίο να πάμε σε δεύτερο γύρο;». Μάλιστα, ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη, έτσι ώστε ο δεύτερος να είναι ο πρόεδρος του κόμματος και η πρώτη να γίνει επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

«Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο. Δύο νέοι άνθρωποι, ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου, επιβραβεύτηκαν από ένα πολύ μεγάλο εκλογικό σώμα δεδομένης της κατάστασης που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες. Ζητώ να υπάρξει συνεννόηση προκειμένου να μην τραυματιστεί η ενότητα στις μέρες μέχρι τον δεύτερο γύρο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης και συμφωνία να μην υπάρξει δεύτερος γύρος αλλιώς θα πάμε σε μια εβομαδα πολύ μεγάλης έντασης που εκτιμώ ότι θα τραυματίσει την ενότητα και θα δημιουργούσε φυγόκεντρες τάσεις», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, επίσης, είπε πως το μήνυμα των εκλογών «δεν ήταν θολό αλλά ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα. Για να το πω αλλιώς σε μια Κυριακή οι πολίτες έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 11 χρόνια».


Πηγή