Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι» στο debate με την Έφη Αχτσιόγλου – Θέλει μόνο με τον Μητσοτάκη

90

Με μήνυμά του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνείται τη διεξαγωγή debate με την Έφη Αχτσιόγλου ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Debate μόνο με τον Μητσοτάκη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Φουντώνει» η μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην αξιωματική αντιπολίτευση. Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου είναι οι δύο υποψήφιοι που θα τεθούν αντιμέτωποι, με τις ζυμώσεις και τις διεργασίες στο εσωτερικό του κόμματος να έχουν χτυπήσει «κόκκινο», την ώρα που τα σενάρια ακόμα και για διάσπαση του κόμματος έχουν πάρει «φωτιά».

Το πρωί της Τρίτης (19/9) η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, έκανε γνωστό ότι έχει ήδη προτείνει στους γραμματείες του ΣΥΡΙΖΑ τη διεξαγωγή debate με αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη. «Εγώ το έχω προτείνει στους γραμματείς του κόμματος. Αυτοί θα ενημερώσουν τον κ. Κασσελάκη και θα δούμε αν θα διεξαχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Η τηλεμαχία, ωστόσο, δεν θα διεξαχθεί καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε. Λίγα λεπτά μετά την επίσημη δήλωση στήριξης από τον Νίκο Παππά, ο κ. Κασσελάκης μέσα από το Facebook έκανε γνωστό ότι σε debate θα πάει… μόνο με αντίπαλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Debate με τον Κ.Μητσοτάκη.

Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.

Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:


Πηγή