LIVE: Συνέντευξη με τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσο

43

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσος, ανοίγει τα χαρτιά του για τις εκλογές στην Αμαλία Κάτζου και το Newsbomb.gr

Την ψήφο των πολιτών του Χαλανδρίου, διεκδικεί για ακόμα μία φορά στις 8 Οκτωβρίου ο Συμεών Ρούσσος. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει ήδη εκλεγεί δύο φορές, το 2014 και το 2019, και επιθυμεί για τρίτη φορά να ανανεωθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Ο Σίμος Ρούσσος, ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια, αρχικά ως στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από το 1980 έως και το 1989. Από το 1990, ως ανένταχτος, διετέλεσε ενεργό μέλος πολλών πρωτοβουλιών, δράσεων και επιτροπών πολιτών του Χαλανδρίου.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του συλλόγου της Τούφας (1999-2000), ιδρυτικό μέλος της Αυτόνομης Αριστερής Συσπείρωσης και συντάκτης της εφημερίδας «Στάση στο Χαλάνδρι». Το 2006 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος της Αντίστασης με τους πολίτες του Χαλανδρίου και συνέβαλε ενεργά στην ανάπτυξη της δημόσιας εικόνας και της πολιτικής δράσης της κίνησης .

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) με την παράταξη «Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκητη Πρωτοβουλία».

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, λοιπόν, ανοίγει τα χαρτιά του σε μία ζωντανή συζήτηση στο στούντιο του Newsbomb.gr και απαντά στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, Αμαλίας Κάτζου.

Δείτε LIVE τη συνέντευξη:


Πηγή