Νίκος Χαρδαλιάς: Το πρώτο σποτ της καμπάνιας «Αττική Μπροστά» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής

95

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, δημοσίευσε το πρώτο του προεκλογικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Σήμερα (22/09), ο Νίκος Χαρδαλιάς εμφανίσθηκε σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλοντας τις επιδιώξεις της παράταξης «Αττική Μπροστά».

Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αττική και κατοικώντας όλη τη ζωή του στη γειτονιά του Βύρωνα, γνωρίζει καλά την Περιφέρεια και βιώνει τα ίδια προβλήματα με όλους μας.

«Ως άνθρωπος που έχει μεγαλώσει μέσα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση μεγάλων κρίσεων, ξέρω ότι πολλά από αυτά τα προβλήματα λύνονται. Η Αττική μπορεί και πρέπει να γίνει ένας τόπος που προσφέρει φροντίδα, προστασία και αξιοπρέπεια, που προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους και τους επισκέπτες της», επεσήμανε.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σχεδιάσουμε το μέλλον, με σοβαρό σχέδιο, ικανούς ανθρώπους που ξέρουν να προσφέρουν, ατελείωτη δουλειά και πάνω από όλα, πράξεις που φαίνονται στην καθημερινότητα και κάνουν τη διαφορά.

«Αν μου έχει μάθει κάτι η ιστορία, είναι πως και τα μεγαλύτερα λόγια κάποτε σβήνουν. Οι πράξεις ποτέ. Αυτές μένουν. Και οι πράξεις θέλουν ευθύνη. Ο τόπος μας θέλει ευθύνη. Στις 08 Οκτωβρίου, ζητάω να μού δώσετε αυτή την ευθύνη.

Και είμαι σίγουρος, ότι με τη στήριξή σας, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται βήμα με το βήμα, μέρα με τη μέρα, πράξη με την πράξη, για να οδηγήσουμε ξανά τον τόπο μας μπροστά», ολοκλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς.


Πηγή